Mariner F2.5M 2.5 Pk buitenboordmotor Kortstaart

839.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Omschrijving

Deze Mariner buitenboordmotor F2.5M is een 2.5 Pk korststaart motor met een gewicht van slechts 17 Kg.
De Mariner is een betrouwbare, stevige en krachtige buitenboordmotor die zich makkelijk laat bedienen en vervoeren. 
Speciale CDI ontsteking zorgt voor vlotte starts, de gashendel op de tiller voor uitstekende bedienbaarheid en tijdens het varen word de motor watergekoeld en staat een thermostatische controle borg voor een betrouwbare werking.

Viertakttechnologie en Mariner. Steeds voorwaarts. Met innovaties en technologieën die zijn ontwikkeld op vraag van de booteigenaars. Een totaal engagement op het vlak van corrosiebescherming. Hiervoor worden onder meer hardcoating en een superieur lakproces in meerdere stappen toegepast. De FourStroke-motoren van Mariner leggen de lat telkens weer wat hoger op het vlak van milieuvriendelijkheid, stille werking en zuinig brandstofverbruik. 

Voor wie zich wil inlezen op de technische details, volgt u de link naar de officiële website van de de fabrikant van Mariner buitenboordmotoren (Mariner en Mercury zijn technisch identiek aan elkaar).

Wie kiest voor een uitstekende buitenboordmotor met bewezen betrouwbare eigenschappen, jarenlang vaarplezier en een royaal servicenetwerk, kiest voor een Mariner!

Mariner heeft met haar lijn buitenboordmotoren een grootse reputatie opgebouwd. De in Amerika geproduceerde motoren staan bekend om de krachtige pretaties in combinatie met een prima draagbaarheid. Ondanks de geringe afmetingen beschikt deze Mariner F2.5M buitenboordmotor over handige eigenschappen: 

De gasdraaihedel is gemonteerd op de tiller en heeft een neutraal- en vooruitstand. De achteruit is de vinden op de motor zelf waar tevens handig een meter is gemonteerd die het oliepeil laat zien. 
Met een vermogen van 2.5 Pk is deze Mariner buitenboordmotor geschikt voor kleinere boten en rubberboten. 
De F2.5M beschikt over 4 trimstanden waardoor deze buitenboordmotor altijd perfect getrimd kan worden. De F2.5M beschikt over een interne brandstoftank. 
Het is niet mogelijk om op dit model een aparte brandstoftank aan te sluiten (alleen op de 4,5 en 6 pk modellen kan een externe tank worden aangesloten) 

De speciale CDI onsteking zorgt voor vlotte starts waarbij bij koud weer eenvoudig de choke op de motor gebruikt kan worden. 
Een handig decompressie systeem zorgt ervoor dat u met 1 hand de motor kunt starten. De speciale corrosie behandeling verlengd de levensduur en maakt plezierig varen tot een jarenlange bezigheid! 

Hoe werkt het kopen van een Mariner buitenboordmotor bij Nautic Gear? 

Wij zijn een officiele Verkoop Dealer van Mariner motoren.

Wanneer u de motor ontvangt zit deze stevig verpakt. Het enige dat u hoeft te doen is de motor uit te pakken, te vullen met de meegeleverde olie en de brandstoftank te vullen. U monteert de motor achter uw boot, starten en varen maar!

Indien u een beroep moet doen op onderhoud, service of reparatie kunt u daarvoor terecht bij alle Mariner Service Dealers. Zij helpen u met de uitvoering van service en onderhoud.


MerkMariner
KleurZie foto
Vermogen1.8 Kw / 2.5 Pk
Max omw/min4500/5500
Aantal cylinders1
Cylinderinhoud85 cc
StarterHandstart
BesturingStuurhendel
Trimposities4
Gewicht17 Kg
Aanbevolen spiegelhoogte381 mm
Kortstaart / LangstaartKortstaart 361 mm

Aanvraag formulier