Aluminium boot kopen

filter

Aluminium boot kopen?

Bij NH Watersport heeft u de mogelijkheid om per direct te profiteren van een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige aluminium boten. Ontdek de voordelen van lichtgewicht, stabiele en onderhoudsarme boten die ideaal zijn voor zowel vissers als recreatieve vaarders. Ons aanbod varieert van familieboten tot vissersboten, waardoor er voor iedereen een geschikte boot te vinden is.

Profiteer nu van onze gratis deskundige adviesdiensten om ervoor te zorgen dat u de juiste aluminium boot kiest die voldoet aan uw specifieke behoeften. Op onze website vindt u een breed scala aan aluminium boten die u zullen verrassen met hun kwaliteit en mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van aluminium boten?

Vroeger werden aluminium boten vooral ingezet bij de middelgrote visserij. Aluminium boten zijn zeer stabiel en licht wat ze tot geschikte vissersboten maakt. De aluminium boten voor de visserij hebben een platbodem en vaak ook een platte voorkant. Ook nu nog is dit een zeer geschikte boot voor de recreatieve visser, wij hebben dan ook diverse aluminium boten voor de recreatievisser in ons assortiment. Maar aluminium boten zijn zeker niet alleen voor de visserij geschikt. Ook voor de recreatievaart is dit een fijne boot. Eigenschappen als lichtgewicht, laagste ‘cost of ownership’, onderhoudsvrij en een lange levensduur klinken toch iedereen goed in de oren. We lichten deze eigenschappen van dit bijzondere metaal graag voor u toe.

Ontdek vele wateren met uw aluminium boot

Doordat aluminium zo licht is, is de boot makkelijk te verplaatsen. Aluminium boten zijn gemiddeld wel 60% lichter dan boten van staal. Ideaal als u veel verschillende plaatsen wilt ontdekken te water. De aluminium boten zijn goed hanteerbaar. De boot is zo uit het water en op uw boottrailer geplaatst. Op deze manier bent u niet beperkt tot een bepaald gebied en kunt u overal genieten van het varen met uw eigen boot. In uw vakantie elke dag in een ander meer of kanaal varen? Met aluminium boten behoort dat zeker tot de mogelijkheden!

Een lange levensduur en lage kosten

Aluminium boten hebben de laagste ‘cost of ownership’. Dit betekent dat zij, van alle boten op de markt, het minst kosten aan onderhoud. Aluminium heeft een ander oxidatieproces dan andere metaalsoorten. Daardoor kan aluminium niet roesten of rotten en wordt het ook niet aangetast voor UV-straling of vocht. Aluminium boten hebben daarom geen beschermende verflaag nodig, of bijvoorbeeld een antifouling. Deze ideale eigenschappen van aluminium zorgen ervoor dat de boten qua onderhoud vrijwel geen kosten met zich meebrengen. Omdat het materiaal zo lang goed blijft, hebben aluminium boten een zeer lange levensduur. De aankoop van een aluminium boot is dus een aanschaf waar u lange tijd plezier van blijft houden.

Aluminium boten zijn financieel interessant door hun hoge restwaarde
Doordat aluminium boten een zeer lange levensduur hebben, brengen de boten ook tweedehands nog hun geld op. De restwaarde van aluminium boten is relatief hoog in vergelijking met rubber en polyester boten. Daardoor kunt u bij NH Watersport zonder zorgen een tweedehandse boot kopen, die nog goed van kwaliteit is. Maar ook als u toe bent aan een andere boot of uw aluminium boot om een andere reden wilt verkopen, is het natuurlijk fijn als de boot een goede restwaarde heeft. Daarbij is aluminium goed recyclebaar en dragen aluminium boten niet bij aan de plastic afvalberg.

Een ruim aanbod aan aluminium boten bij NH Watersport

Bent u overtuigd van de voordelen van aluminium boten? Bij Watersport hebben we een ruim aanbod van aluminium boten en de geschikte boot voor u zit er zeker bij! Want of u nu op zoek bent naar een kleinere boot in een lagere prijsklasse of juist een boot waar u meer ruimte heeft, wij hebben zeker de geschikte boot voor u. Zo kunt u bij ons terecht voor Marine Light Range boten, Marine Strong Range en Marine Work Range boten. Maar ook hebben wij Marine Jon Boten, Marine Family Range en Marine Fish Range boten. Zoals de namen al aangeven, hebben wij allerlei soorten aluminium boten in ons assortiment, zowel familieboten als werkboten.

Advies op maat bij NH Watersport

Twijfelt u welke van de aluminium boten het beste past bij uw wensen? Wij helpen u graag te ontdekken welke boot geschikt is voor u en geven u een advies op maat. Wilt u met ons in contact komen, gebruik dan ons contactformulier, bel ons of breng een bezoek aan onze showroom. U vindt onze showroom in Heerhugowaard, vlakbij Alkmaar. Een aluminium boot kopen bij NH Watersport betekent het gemak van deskundig advies, bezorging door heel Nederland en gemakkelijk kunnen betalen via iDeal.

Een boot kopen met financiering

NH Watersport heeft een ruim aanbod aan niet alleen aluminium boten, maar ook andere boten, in diverse prijsklassen. Daardoor hebben wij voor iedereen een geschikte boot in ons assortiment. Maar natuurlijk blijft de aankoop van een boot een behoorlijke uitgave. Daarom kunt u bij ons voor zowel een deel als voor het gehele aankoopbedrag een financiering afsluiten. Bij elke boot vindt u een indicatie van het maandbedrag, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de precieze afspraken. Voor meer informatie over een financiering kunt u altijd contact opnemen en helpen wij u graag verder.

Honda logo
Silveryacht Logo
Suzuki logo
coastliner logo
Tendr logo
Mercury logo

Contact opnemen