Over ons

Wij zijn NH Watersport

NH Watersport houdt zich bezig met alles rondom varen. Motoren, sloepen, elektrisch varen, trailers, noem het maar op. Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie & onderhoud van uw buitenboordmotor of juist voor de inkoop & verkoop van een buitenboordmotor en boten. Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag verder. 

Buitenboordmotor onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Heeft u een buitenboordmotor waar een reparatie aan moet worden uitgevoerd? Neem dan contact op met NH Watersport.nl in Zuid-Scharwoude. Wij zijn de specialisten op het gebied van buitenboordmotor reparatie en kunnen de motor weer als een zonnetje laten draaien. Wij onderhouden Mercury, Honda, Evinrude, Johnson, Tohatsu, Mariner, Suzuki, Honda, Volvo, Yanmar, Vetus, OMC buitenboordmotoren. Wij leveren ook nieuwe en gebruikt buitenboordmotoren.

Inkoop & Verkoop van Buitenboordmotoren

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan buitenboordmotoren. Dankzij de jarenlange ervaring, heeft u in NH Watersport.nl de geschikte partner gevonden om de perfecte buitenboordmotor voor uw boot te kopen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus u zult altijd een passende kwalitatieve outboard vinden in ons ruime assortiment.

Ook hebben wij diverse merken tweedehands buitenboordmotoren te koop. Voordat een tweedehandse buitenboordmotor wordt verkocht, wordt de motor zorgvuldig nagekeken op mankementen en krijgt deze tevens een grote onderhoudsbeurt. Aangezien we een specialist zijn op het gebied van outboards, kunt u er op vertrouwen dat ook de tweedehands motoren in prima staat zijn.

Wij verkopen alleen goede kwaliteit buitenboordmotoren, ongeacht de prijs. Binnen ons aanbod van buitenboordmotoren hebben wij bekende merken als Yamaha, Honda, Mercury, en Johnson.  Al onze tweedehandse buitenboordmotoren worden verkocht met één vaarseizoen garantie.

Inkoop & Verkoop van Boten

Bent u opzoek naar een goede betrouwbare tweedehandse boot? Dan is nhwatersport.nl de geschikte partner voor u. Wij bieden zeer goede en betrouwbare tweedehands boten aan.

Wilt u uw boot verkopen? Heeft u een boot en wilt u deze snel verkopen tegen een goede prijs? Heeft u geen tijd om uw boot zelf te verkopen of geen behoefte aan allemaal vreemden die bij u thuis langskomen en uw boot bekritiseren? Heeft u een boot geërfd en is varen niet uw hobby? Heeft u snel geld nodig? Heeft u een ander schip gevonden en wil de huidige eigenaar uw boot niet inruilen?

Wij bieden een goede prijs voor uw boot en zorgen voor een snelle en correcte afwikkeling. Vul geheel vrijblijvend en kosteloos het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NH Watersport.nl zoekt het volgende voor eigen inkoop:

  • Vis/consoleboten
  • Speed/toerboten
  • Rib rubberboten vanaf 3 meter
  • Sloepen

Wat kunnen wij u bieden:

  • Directe contante betaling, of via de bank
  • Correcte afhandeling
  • Het direct verwijderen van u schip, zodat u de evt. ligplaats direct weer vrij heeft.
  • Geen werk achteraf, wij accepteren u schip in de staat waarin hij verkeerd

Wilt u uw eigen boot verkopen, maar heeft u daar geen tijd voor of zin in?

 Dan neemt NH Watersport.nl al het werk van u over. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering. Wij zorgen voor de juiste publiciteit van uw boot om de verkoop te bespoedigen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of vul het contact formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Honda logo
Silveryacht Logo
Suzuki logo
CoastLineLogoFinal2 CoastLineLogoFinal2
Tendr logo
Mercury logo

Contact opnemen