Mariner 2.5 PK 4 takt kortstaart

839.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Mariner 2.5Pk buitenboordmotor kopen?

Ontdek de kracht van soepel varen met de Mariner 2.5 Pk buitenboordmotor die slechts 17 Kg weegt. De Mariner F2.5M staat bekend om zijn betrouwbaarheid, robuustheid en eenvoudige bediening, waardoor het de ideale metgezel is voor zorgeloos plezier op het water.

De speciale CDI-ontsteking van de Mariner 2.5pk buitenboordmotor zorgt voor vlotte starts, terwijl de gashendel op de tiller uitstekende controle biedt tijdens het varen. Dankzij de waterkoeling en thermostatische controle is een betrouwbare werking gegarandeerd, zelfs tijdens langere vaartochten.

Met viertakttechnologie blijft Mariner vooroplopen in innovatie en technologie, afgestemd op de wensen van booteigenaars. Het totale engagement voor corrosiebescherming omvat hardcoating en een superieur lakproces in meerdere stappen. Mariner’s FourStroke-motoren stellen nieuwe normen op het gebied van milieuvriendelijkheid, stille werking en zuinig brandstofverbruik.

Voor diepgaande technische details verwijzen we je graag naar de officiële website van de fabrikant van Mariner buitenboordmotoren, waar je alles vindt wat je moet weten. Merk op dat Mariner en Mercury technisch identiek zijn aan elkaar. Kies voor de uitmuntende Mariner 2.5pk buitenboordmotor en ervaar bewezen betrouwbaarheid, jarenlang vaarplezier en profiteer van ons royaal servicenetwerk. Ontdek de wateren met vertrouwen en geniet van de voordelen van een Mariner 2.5pk buitenboordmotor. Maak deze keuze voor optimale prestaties op het water!

Aanvraag formulier