Suzuki DF250 APXX

24,794.00

 

 

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht van de Suzuki DF250 APXX buitenboordmotor!

Met zijn indrukwekkende specificaties is de Suzuki DF250 APXX een ware krachtpatser op het water. Deze 4-takt motor met 6 cilinders (55°) levert een cilinderinhoud van 4.028 cc en een maximaal toerental tussen 5.500 en 6.100. Het Power Trim en Tilt trim systeem, in combinatie met het 12V 54A dynamo, zorgt voor optimale controle en prestaties.

Het startsysteem van deze buitenboordmotor is elektrisch, en met het Multi-Point Sequentiële Elektronische Brandstofinjectiesysteem ben je verzekerd van efficiënte brandstofverbranding. De variabele kleptiming (AP) en toerentalbegrenzer dragen bij aan de soepele werking en het volledig getransistoriseerde ontstekingssysteem zorgt voor betrouwbaarheid bij elke start.

Met het zoetwaterspoelsysteem en anti-roestbehandeling is de Suzuki DF250 APXX niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. De afstandsbediening en het Precision Control-systeem bieden een intuïtieve en nauwkeurige bediening. Of je nu op volle snelheid vaart of in ondiep water manoeuvreert, deze buitenboordmotor levert keer op keer topprestaties.

De Suzuki DF250 APXX is ontworpen voor de echte watersportliefhebber. Met een oliedruk waarschuwingssysteem en een maximaal vermogen van 184.0 kW (XXX pk) staat deze motor garant voor avontuur op het water. Bestuur de golven met vertrouwen en ervaar de betrouwbaarheid en kracht van de Suzuki DF250 APXX. Ontdek zelf waarom deze buitenboordmotor sinds 2018 de standaard zet in de wereld van buitenboordmotoren.

Aanvraag formulier