Suzuki DF 250 APX

23,994.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht van soepele prestaties met de Suzuki DF 250 APX buitenboordmotor! Met zijn indrukwekkende 4-takt motor en 6 cilinders (55°) levert deze motor een krachtige en efficiënte vaarervaring op het water.

De Suzuki DF 250 APX is ontworpen voor optimale prestaties met een cilinderinhoud van 4.028 en een bore x slag van 98×89. Met een maximaal toerental tussen 5.500-6.100 biedt deze buitenboordmotor de ideale mix van snelheid en controle.

Dankzij het Power Trim en Tilt trimmechanisme, 12V 54A dynamo, en elektrisch startsysteem geniet je van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Het Multi-Point Sequentiële Elektronische Brandstofinjectiesysteem en variabele kleptiming (AP) optimaliseren de brandstofefficiëntie en vermogensafgifte.

Met het Precision Control systeem en afstandsbediening ervaar je nauwkeurige besturing en soepele manoeuvres op het water. Het zoetwaterspoelsysteem en antiroestbehandeling zorgen voor duurzaamheid, zelfs in ruwe omstandigheden.

De Suzuki DF 250 APX, uitgerust met een toerentalbegrenzer, ontstekingssysteem en oliedrukwaarschuwingssysteem, biedt niet alleen krachtige prestaties maar ook betrouwbare beveiliging. Met een maximaal vermogen van 184.0 kW ben je verzekerd van een opwindende en veilige vaarervaring.

Kies voor de Suzuki DF 250 APX en ervaar de ultieme combinatie van kracht, efficiëntie en betrouwbaarheid. Verken moeiteloos de wateren met deze indrukwekkende buitenboordmotor. Bestel vandaag nog en ontdek een nieuwe dimensie van vaarplezier!

Aanvraag formulier