Visboten

Prijs
filter

Toont alle 7 resultaten

Honda logo
Silveryacht Logo
Suzuki logo
coastliner logo
Tendr logo
Mercury logo

Aluminium Visboot kopen?

Klaar om een hoogwaardige Aluminium visboot te kopen voor een betaalbare prijs? NH Watersport staat bekend als dé specialist op het gebied van aluminium visboten. Met ons uitgebreide assortiment Marine Fish Range aluminium boten bieden wij voor iedere visser een passende boot, variërend van 4 m tot 5 m. Bovendien bezorgen wij alle Marine boten rechtstreeks bij u thuis.

Waarom Aluminium boten?
Aluminium is een bijzonder metaal vanwege zijn functionele eigenschappen. Het meest opmerkelijke kenmerk van aluminium is zijn unieke oxidatieproces. Terwijl het oxideert, stopt dit proces, waardoor een gesloten laag ontstaat die verdere oxidatie voorkomt. Hierdoor is schilderen van je boot overbodig. De lichtgewicht aard van aluminium (gemiddeld 60% lichter dan staal) maakt het ideaal voor vervoer op een trailer achter de auto.

Enkele voordelen van aluminium boten op een rij:
– Geen plamuur nodig na beschadiging; aluminium beschermt zichzelf.
– Geen antifouling nodig onder water.
– Geen beschermende verflaag vereist.
– Lage onderhoudskosten leiden tot de laagste ‘cost of ownership’.
– Aluminium vertoont relatief weinig vuil onderwater (vergeleken met wit polyester).
– Aluminium is recyclebaar en draagt niet bij aan de plastic afvalberg.
– Aluminium boten behouden een hoge restwaarde dankzij hun duurzaamheid.

De lichtheid van aluminium biedt een wendbare ervaring. Maak een slimme keuze voor uw visavonturen met onze Marine Fish Range aluminium boten.

Ontdek nu de voordelen van een Aluminium visboot en verbeter uw viservaring. Kies voor NH Watersport, uw specialist in aluminium boten.

 

Contact opnemen