Consoleboten

Prijs
filter

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Honda logo
Silveryacht Logo
Suzuki logo
coastliner logo
Tendr logo
Mercury logo

Consoleboot kopen?

Ontdek de voordelen van een consoleboot en begrijp waarom dit veelzijdige vaartuig meer biedt dan alleen een ideale optie voor sportvissers. Consoleboten zijn niet alleen snel en perfect voor het bereiken van visstekken, maar bieden nog veel meer voordelen.

Onderhoudsgemak van een consoleboot

Het onderhouden van een consoleboot is eenvoudig en praktisch. In vergelijking met motorboten met een kajuit, waar vaak een vaste vaarroute vanuit een jachthaven wordt gevolgd, biedt een trailerbare consoleboot vrijheid. U kunt vandaag varen op de Zeeuwse wateren, morgen op een binnenlands meer en overmorgen gaan vissen op de Noordzee. De mogelijkheid om de boot gemakkelijk op een trailer te vervoeren betekent dat u nooit vastzit aan één locatie. In tegenstelling tot inboard dieselmotoren vereist een consoleboot zelden een monteur aan boord; indien nodig kunt u eenvoudig de motor naar een servicepunt brengen, of zelfs met de motor nog aan de boot naar een garage rijden. Voor het voorjaar vraagt het onderhoud van een consoleboot minder inspanning: poets de romp en je bent klaar om te varen.

Ruimte-efficiëntie op een consoleboot

Een consoleboot biedt veel ruimte op een relatief compact vaartuig. In vergelijking met grotere zeilboten behoudt de consoleboot een ruime, gezellige kuip. De centraal geplaatste stuurman heeft een uitstekend overzicht en er is voldoende ruimte voor ontspanning en zonnebaden voor en achter de stuurman. Met de overvloedige zon op het water krijgen zonaanbidders in één dag een perfecte bruine kleur. De snelheid en wendbaarheid van een consoleboot maken het tot een praktischer alternatief voor pleziervaartuigen.

Koop uw consoleboot bij NH Watersport

Bij NH Watersport vindt u een uitgebreid aanbod aan consoleboten. Als specialisten bieden zij ook informatie over de vergelijking tussen aluminium en polyester boten. Beide vereisen weinig onderhoud, maar er zijn voordelen bij aluminium. Ontdek modellen zoals de Marine 450, die dankzij het compacte formaat gemakkelijk te traileren is, en andere modellen met meer ruimte. Bij NH Watersport is er voor iedereen een passende consoleboot.

Verrijk uw vaarervaring met een consoleboot – de perfecte combinatie van wendbaarheid, gemak en ruimte voor plezier op het water.

Contact opnemen