tender sloep kopen? Ruim aanbod nieuwe sloepen bij NH Watersport

Een fijne Tender sloep kopen?

Daarvoor moet u bij NH Watersport zijn
U wilt een tender sloep kopen, wat een mooi vooruitzicht! Een betrouwbare tendersloep staat garant voor veel uren vaarplezier op het water. Sloepen en tenders zijn er in vele soorten en maten. Daardoor kunt u altijd een tendersloep kopen die perfect bij uw wensen past. Maar dat ruime aanbod kan de keuze ook lastig maken, want welke tender sloep is nu de meeste geschikte voor u en uw doeleinden? Bij NH Watersport helpen we u graag met deze keuze. Een sloep kopen bij NH Watersport betekent dat u deskundig advies krijgt van ervaren specialisten die met u meedenken. Op deze pagina geven we u graag meer informatie over een geschikte sloep of tender kopen.

Een Tender sloep kopen die bij uw wensen aansluit

Voordat u tot uw aankoop overgaat, is het belangrijk om stil te staan wat uw wensen zijn voor uw nieuwe tender sloep. Allereerst is er natuurlijk de vraag met hoeveel mensen u wilt gaan varen. Bij elke tender sloep op onze website staat vermeld voor hoeveel mensen deze sloep geschikt is. Wilt u een sloep kopen om alleen met uw eigen gezin te gaan varen, of bent u van plan geregeld vrienden uit te nodigen? Het is vervelend als u er achteraf achter komt dat u toch een te kleine sloep heeft aangeschaft en dat deze niet voldoet aan uw wensen.

En wat voor tochten wilt u gaan maken met uw sloep of tender? Gaat u het beperken tot dagtochten of wilt u een sloep kopen waarmee u kan overnachten op het water? Een sloep kopen waar u op kunt overnachten behoort ook tot de mogelijkheden, maar deze sloepen zijn vanzelfsprekend vaak wel meer aan de prijs. Daarbij kunt u een sloep kopen met bijvoorbeeld een koelkast of chemisch toilet aan boord. Wilt u meer informatie over welke opties er mogelijk zijn op een bepaalde tender sloep? Neem dan zeker even contact met ons op, we helpen u graag verder.

Op welke wateren gaat u varen met uw tender sloep?

Het vaargebied is ook belangrijk bij de keuze welke tender sloep te kopen. Vaart u graag op de grachten, zoekt u liever het open water op, of combineert u graag het beste van beide werelden? Waar het in de grachten fijn is als uw sloep niet te hoog is en een open tendersloep kopen een goede optie is, kan het op open water juist fijn zijn als u beschut kunt zitten. En natuurlijk kunt u bij ons ook een sloep tender kopen die voor alle omstandigheden zeer geschikt is. Als u van plan bent om op verschillende plekken te gaan varen, is het daarbij fijn als uw sloep makkelijk te traileren en te vervoeren is.

Van welk materiaal wilt u een sloep of tender kopen?

Bij een sloep kopen komt ook de keuze naar voren voor welk materiaal u wilt gaan. Een houten sloep is nostalgisch, maar is zwaar en vergt veel onderhoud, waar u tijd en geld aan kwijt bent. Voor de pleziervaart worden de meeste sloepen van polyester gemaakt. Maar ook de aluminium sloepen stijgen hard in populariteit. Aluminium sloepen zijn licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Wilt u een onderhoudsvrije sloep kopen dan is aluminium een uitstekende keuze. Het materiaal hoeft niet onderhouden te worden, roest niet en is daarmee zeer duurzaam.

Wilt u een elektrische tendersloep kopen of gaat u voor de brandstof aangedreven motor?

Op het water wordt de keuze voor elektrisch steeds populairder. Ook bij een tender sloep kopen heeft u tegenwoordig de keuze voor een elektrische motor of een diesel- of benzine motor. Voor meer kracht en een grotere actieradius is de brandstofmotor een geschikte keus. Maar ook een elektrische motor heeft voordelen, deze is namelijk duurzamer en stil. Ideaal als u graag geniet van de rust op het water. Daarbij mag u vanaf 2020 in de Amsterdamse grachten alleen nog met een elektromotor varen.

Een sloep kopen kan bij ons altijd met de motor van uw voorkeur. Ook voor het ombouwen van bijvoorbeeld een brandstofmotor naar een elektrische motor kunt u bij ons terecht. Voor een langere levensduur van uw motor raden wij een regelmatige onderhoudsbeurt aan, die we bij NH Watersport graag voor u uitvoeren.

Bij NH Watersport kunt u een sloep kopen van de beste merken
Heeft u een beeld van wat u graag met uw sloep wilt gaan doen en aan welke eisen deze moet voldoen? Dan is de juiste sloep kopen de volgende stap! Bij NH Watersport helpen we u graag met een advies op maat. U vindt op onze website een overzicht van de boten die wij beschikbaar hebben, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard. U kunt bij ons een sloep kopen van merken als coastliner, Antaris, Admiral, Aquatico, Corsiva, Oudhuijzer en Topcraft. Met al deze verschillende merken kunt u zeker de sloep kopen die bij u en uw wensen past. We hebben een groot aanbod tweedehands sloepen, waar zeker een geschikte sloep voor u bijzit.

Een sloep kopen inclusief financiering?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort to

Contact opnemen