Suzuki DF350 ATXX

32,494.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht van de Suzuki DF350 ATXX buitenboordmotor, een ware technologische meesterzet op het water! Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde functies brengt deze 4-takt motorprestaties naar een geheel nieuw niveau.

De Suzuki DF350 ATXX beschikt over een zescilindermotor met een 55° configuratie, wat resulteert in een verbazingwekkende cilinderinhoud van 4.390 cc. De boring van 98 mm en de slag van 97 mm leveren een perfecte combinatie van kracht en efficiëntie. Met een maximaal toerental tussen 5.700 en 6.300 tpm ben je verzekerd van soepele acceleratie en indrukwekkende snelheden.

Geniet van de soepele bediening dankzij het Power Trim en Tilt systeem, terwijl de 12V 54A dynamo zorgt voor voldoende stroom om al je elektronica aan boord van energie te voorzien. Met een gewicht van slechts 330 kg (X-model) of 339 kg (XX-model) biedt deze buitenboordmotor een perfecte balans tussen kracht en wendbaarheid.

Het startsysteem van de Suzuki DF350 ATXX is elektrisch, waardoor je moeiteloos in actie komt. Het brandstofsysteem, voorzien van Multi-Point Sequentiële Elektronische Brandstofinjectie, zorgt voor optimale prestaties en efficiënt brandstofverbruik. Profiteer van variabele kleptiming, toerentalbegrenzer en een volledig getransistoriseerd ontstekingssysteem voor maximale betrouwbaarheid.

Deze buitenboordmotor biedt ook extra voordelen zoals het zoetwaterspoelsysteem, afstandsbediening, Precision Control systeem en anti-roestbehandeling voor duurzaamheid in alle omstandigheden. Met het schakelsysteem voor vooruit, neutraal en achteruit en het uitlaatsysteem door de propeller, ervaar je ultieme controle en efficiëntie op het water.

De Suzuki DF350 ATXX, een meesterwerk uit 2018, is uitgerust met een oliedrukwaarschuwingssysteem en levert een indrukwekkend maximaal vermogen van 257.4 kW. Ontketen de kracht van deze buitenboordmotor en ervaar de ultieme sensatie op het water. Verleg je grenzen met Suzuki DF350 ATXX – de belichaming van innovatie en prestaties op het hoogste niveau!

Aanvraag formulier