Suzuki DF350 ATX

31,994.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht van de Suzuki DF350 ATX buitenboordmotor – een 4-takt wonder met 6 cilinders (55°) voor een ongeëvenaarde prestatie op het water. Met een indrukwekkende cilinderinhoud van 4.390 en een bore x slag van 98 x 97, brengt deze motor avontuur naar nieuwe hoogten.

Met een maximaal toerental van 5.700-6.300, biedt de Suzuki DF350 ATX niet alleen brute kracht, maar ook geavanceerde functies zoals Power Trim en Tilt voor optimale controle. Het ingebouwde 12V 54A dynamo systeem zorgt ervoor dat je nooit zonder stroom zit, terwijl het gewicht van slechts 330-339 kilogram deze motor een lichtgewicht krachtpatser maakt.

Start je avontuur moeiteloos met het elektrische startsysteem en ervaar de soepele werking van het Multi-Point Sequentiële Elektronische Brandstofinjectiesysteem. Met variabele kleptiming, een toerentalbegrenzer en een volledig getransistoriseerd ontstekingssysteem, is de Suzuki DF350 ATX ontworpen voor topprestaties.

Voeg daar het zoetwaterspoelsysteem, de afstandsbediening, en het Precision Control Systeem aan toe, en je hebt de ultieme buitenboordmotor voor elke watervlakte. Met anti-roestbehandeling en oliedrukwaarschuwingssysteem ben je verzekerd van duurzaamheid en veiligheid.

Kies voor de Suzuki DF350 ATX – een buitenboordmotor die in 2018 de norm zette met een maximaal vermogen van 257.4 kW. Ontketen de kracht van deze motor en beleef onvergetelijke momenten op het water. Bestel de Suzuki DF350 ATX vandaag nog en domineer de golven als nooit tevoren.

Aanvraag formulier