Suzuki DF 300 APX

25,994.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht van de Suzuki DF 300 APX buitenboordmotor!

Ben je op zoek naar een buitenboordmotor met indrukwekkende specificaties en topprestaties? Maak kennis met de Suzuki DF 300 APX, een 4-takt motor met 6 cilinders en een cilinderinhoud van 4.028 cc. Met een maximaal toerental van 5.700-6.300 biedt deze motor de power die je nodig hebt voor een soepele vaarervaring.

Met Power Trim en Tilt, een 12V 54A dynamo, en een gewicht van slechts 290 kg (X-model) of 299 kg (XX-model), is de Suzuki DF 300 APX ontworpen voor optimale controle en efficiency. Het trimmen van de motor is een fluitje van een cent, en de elektrische start zorgt voor moeiteloos beginnen van je avontuur op het water.

De Suzuki DF 300 APX maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals Multi-Point Sequentiële Elektronische Brandstofinjectie en Variabele Kleptiming. Met een volledig getransistoriseerd ontstekingssysteem en een zoetwaterspoelsysteem ben je verzekerd van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Met een afstandsbediening en Precision Control System biedt deze buitenboordmotor ultiem gemak en nauwkeurige besturing. Het anti-roest behandelingssysteem en het oliedruk waarschuwingssysteem zorgen voor extra gemoedsrust tijdens al je avonturen op het water.

De Suzuki DF 300 APX, met zijn kenmerkende 220.7 kW maximaal vermogen, is ontworpen voor de veeleisende watersporter. Ervaar de soepele rit en indrukwekkende prestaties van deze buitenboordmotor die zijn reputatie meer dan waarmaakt. Ontdek de wereld van varen met de Suzuki DF 300 APX – jouw partner voor avontuur en betrouwbaarheid op het water!

*Let op: Modeljaar 2018. Ondiepwaterstand niet beschikbaar.

 

Aanvraag formulier