Suzuki DF 200 ATX

20,994.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht en precisie van de Suzuki DF 200 ATX buitenboordmotor!

Bent u op zoek naar een betrouwbare buitenboordmotor met indrukwekkende specificaties? Maak kennis met de Suzuki DF 200 ATX, een 4-takt motor met 4 cilinders en een cilinderinhoud van 2.867. Met een maximaal toerental tussen 5.500 en 6.100 biedt deze motor de ideale combinatie van kracht en efficiëntie.

De Suzuki DF 200 ATX is uitgerust met Power Trim en Tilt voor nauwkeurige controle over de trimhoek. Met een 12V 44A dynamo bent u verzekerd van voldoende stroom voor al uw elektronische apparatuur tijdens uw avonturen op het water.

Dankzij het Multi-Point Sequentiële Elektronische Brandstofinjectiesysteem en variabele kleptiming (AP) levert deze buitenboordmotor niet alleen vermogen, maar ook brandstofefficiëntie. Het elektrische startsysteem zorgt voor een soepele start, en het volledig getransistoriseerde ontstekingssysteem draagt bij aan de betrouwbaarheid.

Met het Precision Control systeem (AP) en afstandsbediening geniet u van optimale manoeuvreerbaarheid en bedieningsgemak. Het anti-roest behandelingssysteem en het zoetwaterspoelsysteem verlengen de levensduur van uw motor, zelfs in zware omstandigheden.

De Suzuki DF 200 ATX is ontworpen voor vooruit-neutraal-achteruit schakelen en biedt een soepele en responsieve ervaring op het water. Met een brandstoftank van 8.0 liter en een oliedruk waarschuwingssysteem kunt u met een gerust hart genieten van lange tochten.

Kies voor de Suzuki DF 200 ATX – de buitenboordmotor die topprestaties levert en voldoet aan uw verwachtingen. Ervaar het zelf en ontdek waarom deze motor in 2018 het modeljaar domineerde met een maximaal vermogen van 147.0 kW.

Kies voor betrouwbaarheid, kracht en precisie. Kies voor de Suzuki DF 200 ATX buitenboordmotor voor uw volgende avontuur op het water!

Aanvraag formulier