Suzuki DF 200 ATL

20,494.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht en precisie van de Suzuki DF 200 ATL buitenboordmotor – Modeljaar 2018!

De Suzuki DF 200 ATL is een krachtige 4-takt buitenboordmotor met 4 cilinders en een indrukwekkende cilinderinhoud van 2.867 cc. Met een boring x slag van 97×97 en een maximaal toerental van 5.500-6.100 biedt deze motor topprestaties voor elke vaarervaring.

Geniet van soepele manoeuvreerbaarheid dankzij het Power Trim en Tilt trim systeem, waardoor je de motor eenvoudig kunt aanpassen aan elke situatie. De 12V 44A dynamo zorgt ervoor dat je altijd voldoende stroom hebt, terwijl het brandstofsysteem met Multi-Point Sequentiële Elektronische Brandstofinjectie zorgt voor efficiënte prestaties.

Met het Precision Control systeem (AP) ervaar je maximale controle over je vaartuig, terwijl het variabele kleptiming en toerentalbegrenzer zorgen voor optimale efficiëntie en veiligheid. Het volledig getransistoriseerde ontstekingssysteem en het zoetwaterspoelsysteem dragen bij aan de duurzaamheid van de motor.

De Suzuki DF 200 ATL weegt slechts 235 kg (ATL) en is verkrijgbaar in verschillende modellen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met een brandstoftank van 8.0 liter en anti-roestbehandeling ben je verzekerd van betrouwbaarheid en duurzaamheid, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Kies voor de Suzuki DF 200 ATL buitenboordmotor en ervaar de ultieme combinatie van kracht, efficiëntie en controle op het water. Ontdek de wereld van mogelijkheden die deze motor biedt en maak jouw vaaravonturen onvergetelijk!

Aanvraag formulier