Suzuki DF 200 APL

22,794.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht van de Suzuki DF 200 APL buitenboordmotor!

De Suzuki DF 200 APL is een indrukwekkende 4-takt buitenboordmotor met 4 cilinders en een cilinderinhoud van 2.867. Met een boring x slag van 97×97 en een maximaal toerental van 5.500-6.100 biedt deze motor topprestaties voor elke vaarervaring.

Geniet van de soepele bediening dankzij het Power Trim en Tilt trimmechanisme. Met een dynamo van 12V en 44A ben je altijd verzekerd van voldoende stroom, terwijl het brandstofsysteem met Multi-Point Sequentiële Elektronische Brandstofinjectie zorgt voor efficiënt brandstofgebruik.

Het Precision Control systeem (AP) en de variabele kleptiming (AP) tillen je vaarervaring naar een hoger niveau. Met een elektrisch startsysteem en een soepele vooruit-neutraal-achteruit schakeling wordt varen een waar genot.

De Suzuki DF 200 APL is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. Het anti-roest behandelingssysteem en het zoetwaterspoelsysteem zorgen voor een langere levensduur en optimale prestaties, zelfs in zware omstandigheden.

Deze buitenboordmotor, gelanceerd in 2018, is uitgerust met een oliedrukwaarschuwingssysteem en een toerentalbegrenzer voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

Ervaar de ultieme controle en maximaal vermogen met de Suzuki DF 200 APL – jouw perfecte metgezel voor avontuur op het water!

Aanvraag formulier