Selva Kingfish 25 PK langstaart buitenboordmotor

4,581.005,022.00

Showroom op voorraad! Direct beschikbaar

Product kenmerken

• Elektrisch gestart, met afstandsbediening
• Ontworpen voor hoge prestaties
• Zeer efficiente geluiddemper
• Voldoet aan zeer strenge emissie-eisen
• Leverbaar in kortstaart- en langstaart-versie


   Financiering mogelijk

   Bezorging in heel Nederland mogelijk

   2 jaar fabrieksgarantie

   Gemakkelijk met IDEAL betalen

   Onze klanten beoordelen ons met een 4,5

   Deel dit product:

   Omschrijving

   De Selva Kingfish EL is een robuuste 25PK buitenboordmotor en met relatief kleine afmetingen en een gestroomlijnd ontwerp. Daardoor is de buitenboordmotor gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te stallen. De motor is speciaal ontwikkeld voor hoge prestaties en biedt genoeg vermogen om praktisch elke lichte boot in een handomdraai te laten planeren.

   Het ontwerp van de Selva Kingfish is geïnspireerd door Yamaha, marktleider in buitenboordmotoren, en dat is goed te merken. De Selva 25PK buitenboordmotor heeft een zeer efficiënte geluiddemper. De 4-takt motor voldoet aan zeer strenge emissie-eisen en is erg efficiënt in haar brandstofverbruik. Ook als u tijdens het varen veel gebruik maakt van de kracht die deze motor te bieden heeft, dan valt het gebruik en het geluid dat de motor produceert alles mee.

   De Selva Kingfish buitenboordmotor beschikt over een automatisch elektrisch start-mechanisme en een afstandsbediening die geschikt is voor inbouw bij het stuur. De motor heeft een flinke 160W dynamo, die uw boot voorziet van meer dan voldoende elektriciteit. Het dynamo is geschikt om direct te worden aangesloten op een accu. Verder is de motor leverbaar in een langstaart-versie voor boten met een spiegel van 50,8cm hoogte en een kortstaart-versie voor rubberboten en boten met een spiegelhoogte van 38,1cm. Optioneel is deze buitenboordmotor ook leverbaar met Powertrim, zodat u de motor van achter het stuur traploos op kunt klappen met behulp van een elektrisch systeem.

   Selva buitenboordmotoren staan al meer dan 50 jaar bekend om hun grote betrouwbaarheid en schappelijke prijs in aanschaf en onderhoud. De Italiaanse motoren onderscheiden zich door hun degelijke, simpele constructie en gemakkelijke onderhoud. Bovendien wordt deze buitenboordmotor geleverd met 3 jaar volledige fabrieksgarantie.

   Product specificaties

   Merk en type: Selva Kingfish EL

   Vermogen: 25PK

   Werking: 4-Takt

   Staartstuk: Kortstaart of langstaart

   Startsysteem: Automatisch elektrisch

   Bediening: Afstandsbediening

   Tank: 23L Extern

   Versnellingen: 2 (vooruit/achteruit)

   Dynamo: 160W

   Ontsteking: Microcomputer gestuurd (CDI)

   Koelsysteem: Watergekoeld

   Trimposities: 4 (Powertrim optioneel)

   Aantal cilinders: 2

   Max. toerental. 6000

   Spiegelhoogte: 38,1cm (kortstaart) of 50,8cm (langstaart)

   Gewicht: 77KG

   Fabrieksgarantie: 3 Jaar

   Leveromvang: Vaarklaar