Selva Amberjack 15XS buitenboordmotor

4,908.005,999.00

Showroom op voorraad! Direct beschikbaar

   Financiering mogelijk

   Bezorging in heel Nederland mogelijk

   2 jaar fabrieksgarantie

   Gemakkelijk met IDEAL betalen

   Onze klanten beoordelen ons met een 4,5

   Deel dit product:

   Omschrijving

   De Selva Wahoo is een forse 15PK buitenboordmotor van degelijke kwaliteit. De Selva 15PK buitenboordmotor beschikt over een bijzonder groot koppel en is speciaal ontwikkeld voor watersport recreanten. Door zijn lange stuurknuppel en de grote schakelhevel is deze buitenboordmotor eenvoudig in gebruik. Door het grote gebruikscomfort en de betrouwbaarheid staat de Selva 15PK buitenboordmotor garant voor vele uren zorgeloos en comfortabel genieten op het water. De motor wordt veel gebruikt door beginnende en meer ervaren watersporters die een flink vermogen en een grote betrouwbaarheid eisen.

   De Selva Wahoo is gebaseerd op een ontwerp van Yamaha, marktleider in buitenboordmotoren, en dat is goed te merken. De microcomputer gestuurde ontsteking zorgt voor een efficiënt brandstofverbruik waardoor de motor voldoet aan de laatste emissie-eisen. De onderwateruitlaat is geoptimaliseerd en begraaft het motorgeluid letterlijk onder water. Dit zorgt voor een stille werking, ook wanneer de motor stevig moet presteren.

   De Selva 15PK buitenboordmotor heeft een handmatig start-mechanisme en een stuurknuppel voor handbediening. De buitenboordmotor is leverbaar in een langstaart-versie voor boten met een spiegel van 50,8cm hoogte en een kortstaart-versie voor rubberboten en boten met een spiegelhoogte van 38,1cm.

   Selva buitenboordmotoren staan al meer dan 50 jaar bekend om hun grote betrouwbaarheid en schappelijke prijs in aanschaf en onderhoud. De Italiaanse motoren onderscheiden zich door hun degelijke, simpele constructie en gemakkelijke onderhoud. Bovendien wordt deze buitenboordmotor geleverd met 3 jaar volledige fabrieksgarantie.

   Product specificaties

   Merk en type: Wahoo

   Vermogen: 15PK

   Werking: 4-Takt

   Staartstuk: Kortstaart of langstaart

   Startsysteem: Handstart

   Bediening: Stuurknuppel

   Tank: 12L Extern

   Versnellingen: 2 (vooruit/achteruit)

   Dynamo: Nee

   Ontsteking: Microcomputer gestuurd (CDI)

   Koelsysteem: Watergekoeld

   Trimposities: 4

   Aantal cilinders: 2

   Max. toerental. 6000

   Spiegelhoogte: 38,1cm (kortstaart) of 50,8cm (langstaart)

   Gewicht: 44,9KG

   Fabrieksgarantie: 3 Jaar

   Leveromvang: Vaarklaar