Allpa Sens 330

867.77909.09

Showroom op voorraad! Direct beschikbaar

Product kenmerken

• Geschikt voor 4 personen en max. 562kg
• Totale lengte 330cm
• Voor buitenboordmotoren tot 15PK
• V-vormige kiel
• Aluminium inlegvloer optioneel


Financiering mogelijk

Bezorging in heel Nederland mogelijk

2 jaar fabrieksgarantie

Gemakkelijk met IDEAL betalen

Onze klanten beoordelen ons met een 4,5

Deel dit product:

Omschrijving

De Allpa Rubberboot Sens 330 biedt veel ruimte, een groot drijfvermogen en comfort. De boot is geschikt voor 4 personen en heeft een laadvermogen van 562kg. De Allpa Sens 330 onderscheidt zich door haar ruime neus, haar ruime maten en haar optionele aluminium vloer in combinatie met een V-vormige kiel. Deze rubberboot wordt veel gebruikt voor recreatie en watersport.

Bij de Allpa Sens 330 kunt u kiezen uit een opblaasbare bodem of een aluminium bodem en dat is bijzonder. De opblaasbare bodem heeft als voordeel dat Sens 330 erg compact op te bergen is en dat de boot een beperkt gewicht heeft. De opblaasbare bodem wordt daarom veel gebruikt door watersporters die de boot regelmatig opruimen of vervoeren. De aluminium bodem is wat robuuster en zorgt ervoor dat de Allpa Sens 330 steviger wordt van vorm. Hierdoor kunt u comfortabel staan in de boot en beschikt deze over een verbeterd vaargedrag. Omdat een aluminium bodem de binnenzijde van de boot beschermt tegen zonlicht en vuil is een Allpa rubberboot met een aluminium vloer robuuster. De aluminium vloer wordt daarom vaak gekozen door watersporters die de Sens 330 gedurende het hele vaarseizoen in het water laten liggen.

De Allpa Sens 330 heeft een V-vormige kiel waardoor de boot goed wendbaar is. Door de vorm heeft u optimale controle over de boot. Doordat de capaciteit van de rubberboot is opgedeeld in 3 aparte luchtkamers blijft de boot zelfs bij een lekkage aan één van de tubes gewoon drijven. Hierdoor kunt u altijd veilig en gecontroleerd de kade bereiken. Met behulp van de drie sleepogen kunt u de boot slepen met een dubbel of een enkel touw. Met de sleepogen en de relinglijn rondom kunt u de boot daardoor slepen achter uw jacht en de boot is door de ogen bovendien gemakkelijk trailerbaar.

De boot beschikt over geïntegreerde roeiriemen en is ook goed bruikbaar als motorboot. Een buitenboordmotor van 6PK voldoet prima om met de Allpa Sens 290 en vier personen van het water te kunnen genieten. Ook de sportieve watersporter kan met deze boot zijn hart ophalen, omdat de Allpa Sens 330 kan worden voorzien van maar liefst 15PK aan motorvermogen!

Product specificaties

Merk en model: Allpa Sens 330

Aantal personen: 4

Lengte: 330cm

Breedte: 164cm

Drijver dikte: Ø44cm

Draagvermogen: 562KG

Aantal luchtkamers: 3

Aantal handvatten: 2

Aantal banken: 1 (aluminium)

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Opblaasbaar of aluminium

Spiegel: Plywood met coating

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: 4- Takt buitenboordmotor of elektromotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 6PK

Max. buitenboordmotor vermogen: 15PK

Gewicht: 53KG

Fabrieksgarantie: 2 Jaar