Allpa Sens 290

809.92871.90

Showroom op voorraad! Direct beschikbaar

Product kenmerken

• Geschikt voor 4 personen en max. 486kg
• Totale lengte 290cm
• Voor buitenboordmotoren tot 10PK
• V-vormige kiel
• Aluminium inlegvloer optioneel


Financiering mogelijk

Bezorging in heel Nederland mogelijk

2 jaar fabrieksgarantie

Gemakkelijk met IDEAL betalen

Onze klanten beoordelen ons met een 4,5

Deel dit product:

Omschrijving

De Allpa Rubberboot Sens 290 biedt een prima balans tussen een groot drijfvermogen en comfort. De boot is geschikt voor 4 personen en heeft een laadvermogen van 486kg. De Allpa Sens 290 onderscheidt zich door haar ruime neus, haar ruime maten en haar optionele aluminium vloer in combinatie met een V-vormige kiel. Deze rubberboot wordt veel gebruikt als bijboot of voor recreatie.

Bij Allpa Sens 290 kunt u kiezen uit een opblaasbare bodem of een aluminium bodem en dat is bijzonder. De opblaasbare bodem heeft als voordeel dat Sens 290 erg compact op te bergen is en dat de boot een beperkt gewicht heeft. De opblaasbare bodem wordt daarom veel gebruikt door watersporters die de boot regelmatig opruimen of vervoeren. De aluminium bodem is wat robuuster en zorgt ervoor dat de Allpa Sens 290 steviger wordt van vorm. Hierdoor kunt u comfortabel staan in de boot en beschikt deze over een verbeterd vaargedrag. Omdat een aluminium bodem de binnenzijde van de boot beschermt tegen zonlicht en vuil is een Allpa rubberboot met een aluminium vloer robuuster. De aluminium vloer wordt daarom vaak gekozen door watersporters die de Sens 290 gedurende het hele vaarseizoen in het water laten liggen.

De de Allpa Sens 290 heeft over een V-vormige kiel waardoor de boot goed wendbaar is. Door de vorm heeft u optimale controle over de boot. Doordat de capaciteit van de rubberboot is opgedeeld in 3 aparte luchtkamers blijft de boot zelfs bij een lekkage aan één van de tubes gewoon drijven. Hierdoor kunt u altijd veilig en gecontroleerd de kade bereiken. Met behulp van de drie sleepogen kunt u de boot slepen met een dubbel of een enkel touw. Met de sleepogen en de relinglijn rondom kunt u de boot daardoor slepen achter uw jacht en de boot is door de ogen bovendien gemakkelijk trailerbaar.

De boot beschikt over geïntegreerde roeiriemen maar is ook goed bruikbaar als motorboot. Een buitenboordmotor van 6PK voldoet prima om met de Allpa Sens 290 en vier personen van het water te kunnen genieten.

Product specificaties

Merk en model: Allpa Sens 290

Aantal personen: 4

Lengte: 290cm

Breedte: 164cm

Drijver dikte: Ø44cm

Draagvermogen: 486KG

Aantal luchtkamers: 3

Aantal handvatten: 2

Aantal banken: 1 (aluminium)

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Opblaasbaar of aluminium

Spiegel: Plywood met coating

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart buitenboordmotor of elektromotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 6PK

Max. buitenboordmotor vermogen: 10PK

Gewicht: 51KG

Fabrieksgarantie: 2 Jaar