Marine Jon 10 Groen Aluminium Platbodem boot / visboot

1,695.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Marine Jon 10 Groen aluminium consoleboot – de ultieme werkboot voor al jouw avonturen op het water!

Deze robuuste boot, met een lengte van 2.96 m en een breedte van 1.20 m, is ontworpen voor maximale duurzaamheid en prestaties. Met een hoogte van 0.41 m en een gewicht van slechts 32 kg, biedt de Marine Jon 10 Groen de perfecte combinatie van stabiliteit en draagbaarheid.

Met een indrukwekkend maximaal draagvermogen van 278 kg is deze boot geschikt voor avonturen met vrienden of familie. Je kunt comfortabel plaatsnemen met 3 personen, en met een maximaal bbm vermogen van 3,5 PK ben je verzekerd van een krachtige en soepele vaart.

De Marine Jon 10 Groen is niet zomaar een boot; het is een onmisbare metgezel voor allerlei wateractiviteiten. Of je nu gaat vissen, verkennen of werken, deze boot staat voor je klaar. Met een maximaal bbm gewicht van 23 kg en de aanbevolen staartlengte van S, ervaar je maximale controle en wendbaarheid op het water.

Deze boot voldoet aan Category C, waardoor je met vertrouwen kunt varen in verschillende wateromstandigheden. De groene aluminium romp geeft niet alleen een stoere uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en langdurige prestaties.

Kortom, de Marine Jon 10 Groen is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en krachtige aluminium consoleboot. Ontdek de vrijheid van het water met deze indrukwekkende boot die gebouwd is voor avontuur!

Aanvraag formulier