Buitenboordmotor Onderhoud

Buitenboordmotor Reparatie

Heeft uw buitenboordmotor reparatie nodig? Neem dan contact op met nhwatersport.nl wij zijn specialisten op het gebied van buitenboordmotor reparatie in Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude, Noord Scharwoude, Oudkarspel, Alkmaar en Heerhugowaard en kunnen uw buitenboordmotor weer als een zonnetje laten draaien.

nhwatersport.nl repareert Yamaha buitenboordmotor, Mercury buitenboordmotoren, Honda buitenboordmotoren, Evinrude buitenboordmotoren, Johnson buitenboordmotoren, Tohatsu buitenboordmotoren, Mariner buitenboordmotoren,  en Suzuki buitenboordmotoren .

Voor uw veiligheid en voor de levensduur van uw is periodiek onderhoud belangrijk. Stel u bent op het water en uw buitenboordmotor valt uit. Met mooi weer is het minder erg dan met windkracht veel op ruim water. De veiligheid van u en uw bemanning hangt er van af. Neem voorzorgsmaatregelen en zorg dat uw buitenboordmotor in goede conditie is. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van uw buitenboordmotor en verkleint de kans aanzienlijk op (ernstige) problemen tijdens het varen. Daarom heeft nhwatersport.nl een onderhoudsplan ontwikkeld dat speciaal is afgestemd op uw buitenboordmotor. Daarbij horen zeer concurrerende prijzen.

Wij gebruiken alleen originele onderdelen, alleen wanneer er geen originele onderdelen verkrijgbaar zijn gebruiken wij in overleg imitatie onderdelen. Tevens kunnen wij eventueel bekijken of een occasion onderdeel de oplossing van het probleem kan zijn. Dat scheelt voor u weer in de kosten. En anders wordt er gekeken naar een nieuw onderdeel.

Zie onze prijslijst voor meer informatie.

Op een uitgevoerde reparatie geven wij 1 maand garantie.

Garantie op onderdelen conform de fabrieksgarantie.

Tarieven

Onderzoekskosten € 65,-

Uurtarief reparatie € 69,-

Tarieven zijn inclusief BTW en exclusief eventuele onderdelen. Breng bij elektrisch start de bekabeling en sleutels mee.

Contact opnemen