by Thomas Leuthar

Buitenboordmotor Onderhoud

Een buitenboordmotor kopen is natuurlijk een hele aanschaf waar je de nodige tijd in wilt steken om niet in de fout te gaan. Je hebt er natuurlijk helemaal niets aan als je een buitenboordmotor koopt die uiteindelijk niet blijkt te volstaan of dat deze al heel snel kapot gaat. Voor een verantwoorde aanschaf van jouw buitenboordmotor kun je het beste een buitenboordmotor kopen bij NH Watersport.nl. Op de website nhwatersport.nl kun je eenvoudig ons gehele assortiment aan de nieuwste buitenboordmotoren van onder andere topmerken zoals Mercury, Yamaha en Suzuki bekijken. Ook ben jij bij de website van NH Watersport op de juiste plaats wanneer je verantwoord een tweedehands buitenboordmotor wilt kopen.

 

Wilt u een nieuwe of tweedehands motor kopen, laat u dan goed adviseren door een vakman met veel ervaring met niet alleen motoren, maar ook boten. Alleen dan weet u zeker dat u niet teleurgesteld zal zijn met uw boot-motor combinatie. Onze monteurs volgen meerdere malen per jaar trainingen van alle motorfabrikanten.

Onthoud: “You buy cheap, you get cheap”. Een leuke motor gevonden op Marktplaats, kostte weinig. Wij bij NH Watersport.nl hebben al zo veel meegemaakt, via Marktplaats wordt je zo enorm voor de gek gehouden, op z’n zachts gezegd. Mensen die van hun spaarcentjes een mooie motor van 3 jaar oud hebben gekocht, nu blijkt die motor ineens 15 jaar oud en met tal van problemen. We maken dit in het voorjaar en in de zomer dagelijks mee. Kapot gevroren motorblokken, staartstukken stukgedraaid, complete onderdelen missen, zellf een 4 cilinder motor waar na onderzoek maar 3 zuigers in zaten. Verkeerde onderdelen in een motor, vastzittende stuurpijpen, kantelinrichtingen, drijfstang door blok geslagen, lagers stuk in het blok, van alles. Voorkom al die narigheid, koop uw motor bij een goede vakman zoals NH Watersport.nl.

NH Watersport.nl verkoopt alleen goede kwaliteit buitenboordmotoren, ongeacht de prijs. Binnen ons aanbod van tweedehandse buitenboordmotoren hebben wij bekende merken als Yamaha, Honda, Mercury, en Suzuki. Voordat een tweedehandse buitenboordmotor wordt verkocht, wordt de motor zorgvuldig nagekeken op mankementen en krijgt deze tevens een grote onderhoudsbeurt. Aangezien we een specialist zijn op het gebied van outboards, kunt u er op vertrouwen dat ook de tweedehands motoren in prima staat zijn.

Al onze tweedehandse buitenboordmotoren worden verkocht met één vaarseizoen garantie.

Contact opnemen