Steady gecertificeerde boutslot

79.95

Showroom op voorraad! Direct beschikbaar

   Financiering mogelijk

   Bezorging in heel Nederland mogelijk

   2 jaar fabrieksgarantie

   Gemakkelijk met IDEAL betalen

   Onze klanten beoordelen ons met een 4,5

   Deel dit product:

   Steady gecertificeerd boutslot kopen?

   Steady  gecertificeerd  boutslot voor alle buitenboordmotoren met boutbevestiging. Dit betekent dat het geschikt is voor motoren die met een bout en een moer worden bevestigd op de spiegel (achterkant) van de boot.

   Onze Steady  gecertificeerd  boutslot buitenboordmotorsloten zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, waardoor u uw buitenboordmotor binnen enkele seconden kunt beveiligen. Een van de meest belangrijke kenmerken van dit slot is dat het tijdens het gebruik van uw buitenboordmotor niet rammelt of trilt. Het slot is vervaardigd van speciaal zeewaterbestendig roestvrij staal (RVS) en wordt geleverd met 3 sleutels.

   Belangrijk is dat ons  gecertificeerd  boutslot voldoet aan de strenge eisen van SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) en is goedgekeurd onder het certificaat MP030912. Dit certificaat is essentieel en wordt vaak vereist door verzekeraars, waardoor u de zekerheid heeft dat uw buitenboordmotor optimaal beveiligd is.

   Kies voor gemoedsrust en betrouwbaarheid met het Steady bootslot, het gecertificeerde motorslot dat uw buitenboordmotor veilig en beveiligd houdt.