Suzuki DF 200 APX

23,244.00

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Ontdek de kracht van soepel varen met de Suzuki DF 200 APX buitenboordmotor! Deze 4-takt motor met 4 cilinders en een indrukwekkende cilinderinhoud van 2.867 zorgt voor een ongeëvenaarde prestatie op het water.

Met een maximaal toerental tussen 5.500 en 6.100 biedt de Suzuki DF 200 APX de perfecte balans tussen snelheid en controle. Het Power Trim en Tilt trim systeem zorgen voor moeiteloos manoeuvreren, terwijl de 12V 44A dynamo garant staat voor betrouwbare stroomvoorziening.

Dankzij het Precision Control System (AP) ervaar je een nauwkeurige besturing en variabele kleptiming voor optimale prestaties. Het elektrische startsysteem, in combinatie met de Multi-Point Sequentiële Elektronische Brandstofinjectie, maakt starten eenvoudig en efficiënt.

Met een gewicht van slechts 241 kilogram (APX) en een uitlaatsysteem door de propeller, levert de Suzuki DF 200 APX niet alleen krachtige prestaties, maar ook een brandstofefficiënte en milieuvriendelijke ervaring op het water.

Ontdek de vrijheid van varen met het volledig getransistoriseerde ontstekingssysteem en het zoetwaterspoelsysteem. De Suzuki DF 200 APX is uitgerust met een oliedruk waarschuwingssysteem en anti-roestbehandeling, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Geniet van ongekende snelheid en vermogen met het maximaal vermogen van 147.0 kW. Kies voor de Suzuki DF 200 APX en ervaar de ultieme combinatie van innovatie, betrouwbaarheid en prestatie. Upgrade vandaag nog naar de topklasse in buitenboordmotoren!

Aanvraag formulier