Mariner 3.5 PK 4 takt kortstaart

869.00

Deze1 cylindermotoren met stuurhendel hebben een cilinderinhoud van 85 cc, zijn handgestart en hebben zowel een vooruit als een neutraal schakeling.

Uitverkocht

Aanvraag formulier

Omschrijving

Deze Mariner buitenboordmotor F3.5M is een krachtige 3.5 Pk kortstaart motor met een gewicht van slechts 17 Kg 
De Mariner is een betrouwbare, stevige en krachtige buitenboordmotor die zich makelijk laat bedienen en vervoeren. 
Speciale CDI ontsteking zorgt voor vlotte starts, de gashendel op de tiller voor uitstekende bedienbaarheid en tijdens het varen word de motor watergekoeld en staat een thermostatische controle borg voor een betrouwbare werking. 

Viertakttechnologie en Mariner. Steeds voorwaarts. Met innovaties en technologieën die zijn ontwikkeld op vraag van de booteigenaars. Een totaal engagement op het vlak van corrosiebescherming. Hiervoor worden onder meer hardcoating en een superieur lakproces in meerdere stappen toegepast. De FourStroke-motoren van Mariner leggen de lat telkens weer wat hoger op het vlak van milieuvriendelijkheid, stille werking en zuinig brandstofverbruik. 

Voor wie zich wil inlezen op de technische details, volgt u de link naar de officiële website van de fabrikant van Mariner buitenboordmotoren (Mercury en Mariner zijn technisch identiek aan elkaar).

Wie kiest voor een uitstekende buitenboordmotor met bewezen betrouwbare eigenschappen, jarenlang vaarplezier en een royaal servicenetwerk, kiest voor Mariner!

Aanvraag formulier